Behandeling

Indien u mij belt voor een afspraak zal ik enkele persoonsgegevens vragen en naar een korte omschrijving van de klachten.

Onze eerste afspraak, ook wel intake-gesprek genoemd, zal grotendeels bestaan uit het stellen van vragen en luisteren naar uw verhaal. Ik zal u vragen stellen op allerlei gebied die voor uw gevoel misschien niets met de klacht te maken heeft maar die mij inzicht geeft in u als totale mens.

Graag wil ik u erop wijzen dat ik een beroepsgeheim heb en met grote zorgvuldigheid om zal gaan met de mij toevertrouwde informatie.

Aan het eind van de 1e afspraak zal ik u een korte ontspannen voetmassage geven. Tijdens de massages masseer ik uw beide voeten en onderbenen tot aan de knie. Wellicht dat u hier rekening mee kunt houden bij uw kledingkeuze.

Na de massage adviseer ik u om voldoende water te drinken, dit om het lichaam te ondersteunen in het afvoeren van de afvalstoffen. Na de massage kunt u enige reaktie verwachten, dit is per persoon verschillend. Het kan zijn dat u wat vaker naar toilet moet, transpireert, iets verhoging heeft of juist koude rillingen. Het is fijn als u dit wilt vermelden bij uw volgende afspraak.

Mocht de informatie niet voldoende zijn dan kunt u altijd (vrijblijvend) contact met me opnemen. Dit kan via mail of telefoon. Ik kijk mijn mail regelmatig na en dat is misschien wel de kortste weg om contact met mij te maken. Immers als ik aan het werk ben in de praktijk kan ik u telefonisch niet te woord staan.

 

 

 

 

ruggegraat trans